Προφίλ

Η εταιρεία LIOULIS TELECOM δραστηριοποιείται στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών με δυναμική παρουσία στην Ελληνική Αγορά από το 1978

ενώ διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην Πώληση – Εγκατάσταση – Συντήρηση των Τηλεφωνικών Κέντρων, καθώς και δικτύων χαλκού και οπτικών ινών.

 

Φιλοσοφία

Από την ίδρυση της έως και σήμερα οι άνθρωποι της εταιρείας LIOULIS TELECOM έχουν ως μοναδικό στόχο και εστιάζουν αποκλειστικά στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

Με συνέπεια , υπευθυνότητα και επαγγελματισμό είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας προμηθεύουμε με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε εκπληκτικά χαμηλό κόστος.

 

Στόχος

Με βασικό στόχο την κάλυψη των αναγκών του πελάτη , η εταιρεία LIOULIS TELECOM παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που ξεκινούν από την προμήθεια Τηλεφωνικών Κέντρων, Δικτυακών Προϊόντων και Συστημάτων Ασφαλείας έως και τις Υπηρεσίες Υποστήριξης και Συντήρησης των αναφερθέντων συστημάτων.

Επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές των Συμβολαίων Συντήρησης και Υποστήριξης των Συστημάτων της LIOULIS TELECOM.

Πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά

Η πολυετής εμπειρία και η άνω των 40 ετών παρουσία μας στην Ελληνική αγορά αποτελεί την εγγύηση για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.