Τρόποι Πληρωμής

Για τη δική σας διευκόλυνση  η LIOULIS TELECOM σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 

1)      ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας  επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal. Δημιουργήστε ή συνδεθείτε στο λογαριασμό που έχετε στο Paypal, ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται εκεί και ολοκληρώστε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Lioulis.gr .

 

2)      ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Αν επιθυμείτε μπορείτε να καταθέσετε σε τραπεζικό λογαριασμό του Lioulis.gr το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θα υποβληθεί σε περαιτέρω επεξεργασία ενώ η αποστολή της θα εκτελεστεί μόλις φανεί το ποσό της κατάθεσης. Αν δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό εντός 4 εργάσιμων ημερών τότε η παραγγελία  ακυρώνεται αυτόματα.

Ο τραπεζικός λογαριασμός, όπου μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είναι:

 ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

IBAN: GR 3701402510251002002009017

* Κατά την κατάθεση σας στο τραπεζικό λογαριασμό του Lioulis.gr παρακαλείσθε να εισάγετε ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας.

 

3)      ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

Πληρωμή σε διανομέα της εταιρείας ταχυμεταφορών  η οποία ενεργεί κατ’ εντολή του ηλεκτρονικού καταστήματος Lioulis.gr.  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μετρητοίς κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο που μας έχετε υποδείξει ή να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών. Στην περίπτωση της αντικαταβολής το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας  δεν μπορεί να υπερβεί τα 494€ και ο συνολικός αριθμός των προϊόντων της παραγγελίας δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 15.